Blog

 

Avui el nostre "coliving" ha estrenat barbacoa. Ens hem reunit un grup d'amics, i hem gaudit de la confraternització, d'un bon àpat i una bona trobada, compartint idees, sentiments, passant una estona de les que omplen les nostres vides, aquí i allà, moments inoblidables, senzills i a l'hora vitals. Gràcies a tots per aquests moments.

Hem començat la recerca de terreny pera la construcció del nostre cohousing. Ës quelcom que haurem de fer entre tots, però cal començar, si mes no, per anar veient la dificultat, com és la normativa, com responen els ajuntaments, i quins preus podem trobar de solars.

Los materiales aislantes se usan para mantener el confort térmico en los edificios, ayudando a reducir el elevado consumo energético. Se trata de evitar las pérdidas de calor o frío no deseadas, mantener el nivel de confort y ahorrar energía.

L'hortet

27.10.2019

Segurament gairebé tots hem pensat en algun moment en tenir al cohousing un hort ecològic. Quan no existien els Supemercats, i sobretot en els pobles, cada família tenia el seu hort. Només a les ciutats on falta l'espai i s'acumula més gent es va produir el pas de considerar l'alimentació com a negoci, i va començar el seu desenvolupament fins...

El ser humano es un ser "social", dicho en otras palabras, nos sentimos bien perteneciendo a un grupo, ya sea primero nuestra familia, luego los grupos de amigos, de la escuela, del trabajo, y de distintas actividades que funcionan grupalmente. Durante este proceso, cambiamos de residencia, nos independizamos y queremos nuestra propia casa, el...

Coliving Riells
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar